Поредно грандиозно начинание за Лили Иванова! Изпълнителката ще изнесе първия в

...
Поредно грандиозно начинание за Лили Иванова! Изпълнителката ще изнесе първия в
Коментари Харесай

Лили Иванова ще пее на откриването на Паметника на обединението на Рожен

Поредно грандиозно начинание за Лили Иванова! 

Изпълнителката ще изнесе първия в кариерата си концерт на поляна по време на откриването на Паметника на обединяването на Рожен това лято.

 

Събитието е планувано за 13 юли 2023 година, а по време на церемонията ще бъде повдигнат най-високият български байрак, който ще е на цели 111 метра височина.

" Благодаря за поканата към мен и моя екип от господин Симеон Караколев, ръководител на фондация “Наследство в бъдещето " и уредниците на Роженски събор 2023. Успех! ", написа Лили в страницата си в обществената мрежа, като по този метод разгласи, че ще бъде специфичният посетител на събитието.

Ето какво прибавиха пък уредниците на събитието:
Неповторимата и същински труженик за България Лили Иванова разгласи поддръжката си за построяването на Паметник на Обединението, за което най-сърдечно й благодарим. Титанична на сцената и земна отвън нея, огромната и обичана от генерации наши сънародници звезда, ще изнесе първия си концерт на поляна – на Роженските поляни в Родопите, когато в средата на юли тази година ще издигнем най-високия байрак в страните от Европейския съюз.

 

На 111 метра височина с вградена в основата на пилона капсула на времето. В нея деца и възрастни, известни наши общественици, спортисти, учени, създатели и жители милеещи за България - съотечественици в страната ни и отвън рамките й, ще завещаят посланията си към бъдещите генерации.

" Съкровището на България “, както наскоро я назова Кубрат Пулев, одобри незабавно поканата на ръководителя на Фондация " Наследство в бъдещето “ Симеон Караколев да изнесе концерт пред хилядите наши сънародници при откриването на Паметника на обединяването. Защото, както споделят експерти от екипа й: " За нея само бъдещето е от голяма важност! “.

Певицата, която милиони нейни фенове свързват с " Щурче “, " Панаири “, " Този свят е жена “, " Ветрове “, " Присъда “ и още нови и нови нейни брилянтни креативен изяви, ще подари присъстващите на връх Рожен с невероятните си осъществявания онлайн и за първи път на професионална сцена на поляна, построена особено за неповторимото патриотично събитие.

Благодарим, Лили!
Обичаме те и от сърце желаем здраве и още доста креативен върхове!
Аплодисменти!

 

Откриването на Паметника на обединяването на Рожен е следващият ангажимент в натоварената стратегия на поп примата. Преди броени дни Лили Иванова разгласи, че ще зарадва публиката с ново Национално турне, което ще сесъстои от 15 концерта в 13 български града. Началната точка е на 10 май в Благоевград, а кулминацията - два грандиозни заключителни концерта в Зала 1 на НДК на 15 и 16 декември.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР